Home Könyvek listák 5 dolog, amit tudnod kell Jennifer L. Armentrout Perzselő csók könyvéről

5 dolog, amit tudnod kell Jennifer L. Armentrout Perzselő csók könyvéről

Jennifer L. Armentrout kötetekből sosem elég! A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik az írónő újdonsága, a Perzselő csók.

A könyvről a blogturné keretében érkezik majd a véleményem, addig is, íme öt infó, ami talán a ti kedvetek is jobban meghozza ehhez a letehetetlen regényhez. Íme!

* Figyelem! A poszt apróbb spoilereket tartalmaz a könyvből! *

#1 – A Perzselő csók a Komor elemek trilógia első kötete. Amerikában már megjelent az összes rész. Sőt, az írónő a rajongók kérésére írt egy kiegészítő előzmény történetet is.

#2 – A mű tulajdonképpen a Bibliára épül: fontos szerepet töltenek be a történetben a démonok, és szóba kerülnek az angyalok is. Az emberiséget az őrzők védik, akik hatalmas erővel bíró vízköpők: az ő feladatuk megölni a démonokat.

#3 – A történetnek három főszereplője van: Layla, a félig démon, félig vízköpő lány. Kedves és önzetlen, de folyamatosan küzd a démon énjével, és az ezzel járó nehézségekkel. Layla gyerekkora óta ismeri Zayne-t, a vízköpőt, aki bár bátyjaként oltalmazza, már az első pillanattól érezhető, hogy többet éreznek egymás iránt. A harmadik főhősünk Roth, a démon, aki piszkosul szexi és legalább akkora az egója és a dumája, mint Daemon Blacknek. Aztán a démon besétál a lány biológia órájára…

#4 – Aki követi az írónőt a közösségi médiában minden bizonnyal tudja, hogy az írónő hatalmas Odaát – Supernatural rajongó. És az se lepne meg, ha ezt a sorozatot is a Winchester tesók története ihlette volna. Egy viszont biztos: a sorozat popkult utalásként megjelenik a könyvben, méghozzá Roth szájából, egy meglehetősen érdekes jelenetben, ami egyszerre izgalmas, és meglehetősen fülledt.

#5 – A cím visszaköszön a regényben! Íme, egy tűzforró idézet, ahol a Perzselő csók szókapcsolat felbukkan: “Amikor ismét megcsókolt, az olyan mély, perzselő csók volt, hogy egyenesen felrepített a hegytetőre.