Home Film és Sorozat kritika Filmajánló: 5 imádnivaló film A Beavatott sztárjaival

Filmajánló: 5 imádnivaló film A Beavatott sztárjaival

Bár az utolsó A Beavatott film már nem készült el, de biztos vagyok benne, hogy velem együtt sokan a szívünkbe zártátok a színészeket, akik életre keltették Veronica Roth karaktereit.

Éppen ezért össze is szedtem öt olyan filmet, amiben viszont láthatjuk A Beavatott sztárjait, és akadnak köztük könyvadaptációk is!

Shailene Woodley – Az élet habzsolva jó

A Trist alakító Shailene egyik korai filmje volt Az élet habzsolva jó, ami Tim Tharp regénye alapján készült. A sztori egy álmos kisvárosban játszódik, ahol a Woodley alakította hősnő élete egy csapásra megváltozik, amikor beleszeret a helyi gimi rosszfiújába, aki talán megváltozna a lány miatt. A rosszfiút Miles Teller alakítja, akivel A Beavatottban is együtt játszott.

Zoe Kravitz – Nyomás alatt

Oké, elnézést kérek mindenkitől, a Cristinát alakító színésznő szerepe itt nem túl nagy, de maga a film kihagyhatatlan. Ned Vizzini könyvéből készült, a középpontjában egy olyan fiú áll, aki annyira kikészült az iskolai nyomástól és agyon hajszolástól, hogy öngyilkos akar lenni, és ekkor jelentkezik egy pszichiátriára, hogy segítsenek rajta.

Miles Teller – Kétéjszakás kaland

Romantikus vígjáték, ahol a Peterként megismert Miles Teller egy olyan srácot játszik, akinek teljesen felforgatja az életét egy online megismert lány, akivel végül egyéjszakás kalandba bonyolódik. Kétségkívül nem ez az évezred filmje, de meglepően szórakoztató, szerethető, és néhol igencsak egyedi.

Ansel Elgort – Nyomd bébi, nyomd

Calebként nem volt olyan sok terepe a Beavatottban bizonyítani, de a Nyomd, bébi nyomd egyértelműen Ansel Elgort filmje. Itt egy olyan srácot alakít, akit akarata ellenére bevonnak egy bűnbandába, amit egyre kevésbé visel el, és ahonnan ki akar szállni. Elgort hatalmasat alakít a vicces, jó zenékkel teli akció filmben, és egyértelműen ez emelte őt fel az A-ligába Hollywoodban. Golden Globe-ra is jelölték érte!

Keiynan Lonsdale – Love, Simon

A Beavatottban még Uriahként láthattuk egy elég apró szerepben. Most a Love, Simonban tűnt fel, amit itthon június 22-én mutatnak be a mozik. A könyvadaptáció egy olyan meleg srácról szól (Nick Robinson), akinek kiderül a titka, és emellett belezúg online egy fiúba, akiről nem tudja kicsoda. Keiynan Simon egyik barátját, Bramet alakítja.