Home Hírek Íme, az új Rick Riordan regény, a Tűztrónus magyar borítója és fülszövege

Íme, az új Rick Riordan regény, a Tűztrónus magyar borítója és fülszövege

Itthon is folytatódik Rick Riordan nagysikerű sorozata, a Kane Krónikák. A trilógia második része Tűztrónus címmel érkezik várhatóan még idén. A sorozat első része szerintem nagyon cuki volt, Riordan stílusa pedig lehengerlően vicces, így ha lesz rá időm, megpróbálom ezt a részt is elolvasni. Bár, nagyon nem lesz rövid ez sem 🙂

Alább meg is nézhetitek a különleges borítót és a magyar fülszöveget is.

Rick Riordan – Tűztrónus (Kane Krónikák 2.)

Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.

Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.

Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes.

Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré?
Vesd bele magad az új kalandokba!