Home Hírek Utánad – Ősszel megjelenik a Léggömbök duológia záró kötete

Utánad – Ősszel megjelenik a Léggömbök duológia záró kötete

Hajdú-Antal Zsuzsanna debütáló regényét, a Léggömböket még tavasszal olvastam. Szerintem nem volt rossz, de valahogy nem szerettem bele a könyvbe, minderről itt írtam.

Viszont! A folytatásra, a lezáró részre kíváncsi vagyok, mert a hősnőt egy nagyon érdekes szituációban hagytuk el, és most, hogy tini mama és az élete szerelme halott, szerintem rengeteg a lehetőség a történetben arra, hogy igazán jó legyen.

A minap leleplezte a kiadó az Utánad borítóját, ami egyszerűen wow, csak emelni tudom a kalapom, annyira gyönyörűen sikerült megoldani. Talán még a Léggömbök külsejénél is jobban bejön.

Hajdú-Antal Zsuzsanna – Utánad (Léggömbök 2.)

„Váratlanul átkulcsolta a karjait a derekamon, és felkapott.
Mintha egy örökkévalóságig néztem volna le a magasból a homlokára, a piercingjén megcsillanó fényekre; orra és szája megszokott formájára, és képtelen voltam eldönteni, hogy bosszantónak tartom-e minden egyes megnyilvánulását, vagy éppen ezek jelentik számomra a biztonságot.”

A tizenkilenc éves Dorka Budapesten kap munkát, hogy támogatni tudja a családját. A lánynak nem csak a nagyvárosi léttel kell megbarátkoznia, hanem az önállósággal járó kihívásokkal is.

Új ismerősei alaposan felforgatják Dorka megszokott világát, aki egy régi barát feltűnésének köszönhetően rádöbben, hogy ideje letennie a múlt súlyos terheit, és felvállalnia élete legfontosabb szerepét, mielőtt túl késő lenne…