Home Hírek Vörös Pöttyös könyvadaptáció a Netflix egyik legnézettebb filmje!

Vörös Pöttyös könyvadaptáció a Netflix egyik legnézettebb filmje!

Nyáron debütál a Netflixen a Jenny Han könyvéből készült A fiúknak, akiket valaha szerettem film, ami a streaming szolgáltató egyik legnépszerűbb filmje lett.

A Netflix elárulta, hogy 80 millió előfizető látta összesen a nyári saját gyártású YA filmjeiket, ami a Set It Up, The Kissing Booth, Sierra Burgess Is A Loser és A fiúknak, akiket valaha szerettem. És bár egyéni számadatot nem kaptunk, de azt elárulták, hogy A fiúknak a legnézettebb, és azt nézték meg a legtöbbször a felhasználók.

A neten a legnagyobb sikert pont két könyvadaptáció aratta, és ez jól leszűrhető az Instagram követők számának a növekedéséből is. A The Kissing Booth hősnője, Joey King 300 ezer követővel bírt a film előtt, most 8.3 milliónál tart. Jacob Elordinál ez a szám 200 ezerről 6.4 millióra ugrott.

A Fiúknak, akiket valaha szerettem hősnője, Lana Conder 100 ezer követőről nőtt 5.5 millióra a filmnek köszönhetően. A legnagyobb “győztes” kétségkívül Noah Centineo, aki 800 ezer rajongóból 13.4 millióig kúszott fel alig két hónap alatt az Instagramon. Plusz be is zsebelte a Charlie angyali remake egyik főszerepét.