Home Hírek Minden porig ég – Jön magyarul a Vörös Királynő harmadik kötete

Minden porig ég – Jön magyarul a Vörös Királynő harmadik kötete

Már nem is kell sokat várni, 2017. szeptember 20-án végre magyarul is megjelenik a Vörös királynő harmadik része, A Király ketrece.

Bár a második rész, az Üvegkard nem volt annyira ütős, mint az első, de olyan atom függővéget hagyott maga után, hogy nagyon kíváncsi lettem A Király ketrecére. Remélem hozza majd az elvárt színvonalat 🙂

* A Király ketrece ide kattintva már elő is rendelhető *

Victoria Aveyard – A király ketrece

Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa – és a foglya – fölött.

Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t.
A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá.

Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet – és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.