Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Mindörökké: Lezárul egy újabb Rázós Könyvek sorozat

A Könyvmolyképző Kiadónál végül megjelenik J.M. Darhower Mindörökké duológiájának a második része, a Redemption – Jóvátétel is. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de fülszöveg már igen, amit az eredeti borító alatt csekkolhattok. Íme!

J. M. Darhower – Redemption – Jóvátétel (Mindörökké 2.)

Csak úgy tudják megmenteni a szerelmüket, ha feláldozzák azt?

Carmine DeMarco hűséget esküszik a maffiának, hogy megmentse szerelme, Haven Antonelli életét, és ezzel hatalmas áldozatra kényszerül. Amikor Chicagóba küldik, hogy a Cosa Nostrának dolgozzon, nem viszi magával a lányt, mert nem akarja veszélybe sodorni. De ahogy egyre jobban belemerül a bűn szörnyű világába, rájön, hogy képtelen életben maradni Haven nélkül.

A lány döbbenten és fájó szívvel veszi tudomásul, hogy Carmine elhagyja. Meg kell tanulnia, hogyan boldoguljon nélküle a világban. A szíve sajog a veszteség miatt, de életében először döntéseket hoz, és megvalósítja az álmait, pedig soha nem gondolta, hogy képes lenne értük tenni. A múlt ugyanakkor sem ő, sem Carmine számára nem zárult le. Haven sötét titkokat fedez fel a családról, ahol édesanyjával rabszolgasorban élt, és arra is rájön, hogy miért olyan fontos az ő szerepe a hazugságok hálójában. Ráébred, milyen szörnyű fájdalom vár még rá és szerelmére. A jóvátételhez pedig szenvedniük kell…

A Sempre – Mindörökké izgalmas és erotikus folytatásában a fiatal szerelmesek azért küzdenek, hogy sértetlenül megőrizzék a kapcsolatukat, azok után, hogy mélyen belegabalyodnak annak a veszélyes maffiahálózatnak az ügyeibe, amit egyszer már megpróbáltak megbuktatni.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)