Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Befutott a Cinder és Ella folytatásának a fülszövege és a borítója!

Ma nagy meglepetést hozott a LOL Könyvek: leleplezték a 2017. szeptember 15-én megjelenő Cinder & Ella folytatás, az Örökkön-örökké fülszövegét és borítóját.

Bevallom, ez a LOL borító sem ragadott igazán magával, mostanság valahogy kevésbé egyezik az ízlésem az új trenddel, ami felé a LOL megy borító terén. Hiányoznak a borítómodellek, túl sok a felirat, a cím beleveszik a borítóba, és valahogy a színek sem harmonizálnak egymással túl jól. De persze ez csak saját vélemény.

A könyvre viszont nagyon kíváncsi vagyok, mert az első részt imádtam, és naná, hogy érdekel mi történik Cinderékkel a folytatásban. Úgyhogy, várós az a megjelenés.

Kelly Oram – Örökkön-örökké (Cinder és Ella 2.)

A mesében minden olyan könnyű: a szerelmesek egymásra találnak, és már lubickolnak is a boldogságban. Cinder és Ella is pontosan erre vágyik, a sok nehézség után igazán megérdemelnék, hogy legyen egy kis nyugtuk.

A sajtó viszont folyton a nyakukban liheg – mindenki Hollywood legújabb álompárjára kíváncsi –, és a szüleik sem könnyítik meg az életüket: Brian apja meg akarja lovagolni a népszerűségüket, Elláé pedig képtelen elfogadni, hogy a lánya egy világhírű filmsztárral jár. Ráadásul Ella nagyon nehezen viseli, hogymindenki a sérülésein csámcsog, és elbizonytalanodik: mi van, ha a tündérmeséjének kezd lejárni a szavatossági ideje?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading