Home Hírek Stephenie Meyer új könyve, A vegyész ősszel Magyarországon is megjelenik!

Stephenie Meyer új könyve, A vegyész ősszel Magyarországon is megjelenik!

Idén új regénnyel jelentkezik Stephenie Meyer, a Burok és a Twilight saga szerzője. Sokak meglepetésére ezúttal eltért a korábbi stílusától, és egy nyomozós, akcióval teli thrillert írt.

FILE - In this Tuesday, March 19, 2013, file photo, author Stephenie Meyer arrives at the LA premiere of "The Host" at the ArcLight Hollywood in Los Angeles. Ten years after the debut of her million-selling “Twilight” novels, Meyer is planning to talk about them at New York Comic Con in October 2015. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP, File)

Lev Grossman, a Varázslók-trilógia szerzője így méltatta a könyvet: „Meyer mesterien teszi kiváncsivá olvasóját, tartja fent a feszültséget, és adagolja az információt. Az emberek nem csak olvasni akarják a könyveit, hanem egyenesen bennük akarnak élni.

A mű eredeti címe The Chemist, magyar keresztségben A vegyész lesz. Itthon az Agave kiadó adja ki, méghozzá nagyon hamar. A molyon így írták: “A regény november 8-án jelenik meg Amerikában, és megteszünk mindent, hogy aznap már magyarul is kapható legyen.

Kíváncsian várom! Alább megnézhetitek a Vegyész borítóját és a magyar fülszövegét is.

stephenie-meyer-a-vegyesz

Stephenie – A vegyész

Letehetetlenül izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.

Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.

Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.

Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.

Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.

Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.