Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szexi milliárdos főnök chippandele fiúnak tűnik az új Vii Keeland regény magyar borítóján

Vi Keeland az egyik legismertebb, leginkább szeretetett New Adult szerző Amerikában, így már időszerű volt, hogy megérkezzen az első regénye Magyarországra. A Bossmanre esett először az Álomgyár Kiadó választása.

Látjátok a fenti szexi borítót? Na ezzel jelent meg Amerikában a kötet, és ez a borító sokat hozzátett ahhoz, hogy ekkora sikert arasson a történet. Szomorú, hogy nálunk a váltás mellett döntöttek.

Alapvetően nekem nincs gondom azzal, ha lecserélünk egy eredeti borítót, feltéve, ha marad a minőség. Nos, ezt itt sutba dobták. Az eredetin egy végtelenül szexi, de komolynak tűnő pasi volt, míg a magyaron egy chippandale pasi, aki mereven tűri, hogy a csaj szórakozik vele. Szomorú, na.

Márpedig maga a könyv jónak tűnik. Veronika’s Readerfeeder is imádta, ami önmagában pozitív előjel, ráadásul a Szükség-trilógia szerző K. Bromberg szerint is A beosztott Keeland legjobb könyve. Kár, hogy mi ezt nem kaphatjuk meg méltó borítóval. A megjelenés 2018. május 30-án esedékes.

* Ide kattintva -20% kedvzeménnyel rendelheted elő! *

Vi Keeland – A beosztott

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.

Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.

Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.

Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott.

Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak.
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról.

A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától.

Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra.

Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban?

A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading