Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újabb Egy kutya négy élete kötet érkezik a Könyvmolyképzőtől

Immáron a harmadik Egy kutya négy élete kötetnek örülhetünk! Ez a rész viszont más lesz, mint az előzőek. Ez a rész elsősorban gyerekek számára íródott, a főszerepben pedig Ellie, a rendőrkutyus. Az ő életét már az első kötetben megismerhettük, most viszont kicsit bővebben betekinthetünk abba, hogy milyen volt az élete rendőrkutyusként. Érdekesen hangzik az fix!

W. Bruce Cameron – Egy kutya négy élete: Ellie

Minden kutyának feladata van. Ellie-é mind közül a legfontosabb.

„Dolgoztam tehát, nem is akárhogy. Jakob szerint »jó kutya« vagyok. Ez a »keresd«-játék fontosnak tűnt a számára, ezért minden erőmmel azon voltam, hogy rendesen kitanuljam. Jó kutya akartam lenni. Jakob kedvéért.”
Ellie igen különleges kutya, rendkívüli hivatással. Kölyökkorától fogva mentőkutyának képezték ki. Képes arra, hogy rábukkanjon egy elveszett kisgyerekre az erdő közepén, vagy akár egy összedőlt épület alatt rekedt, sérült áldozatra. Embereket keres. És megmenti őket. Ellie erre született.

Ám ez még nem minden. Gazdáinak szintén szükségük van Ellie-re. És neki ki kell találnia, hogyan segítsen a hozzá legközelebb állókon.