Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Breaking News! Spin-offal folytatódik a Pretty Little Liars sorozat!

Hét évad után idén ért véget a FreeForm műsorán a Sara Shepard könyvekből készült Pretty Little Liars. A csatorna viszont úgy döntött, ennyi nem volt elég…

A spin-off sorozat címe Pretty Little Liars: The Perfectionists lett, és szintén egy Sara Shepard könyvsorozaton, a The Perfectionistsen alapul.

A rejtélyekkel teli sztori középpontjában öt, a Beacon Heightsba járó tinilány áll, akik bosszút fogadnak az életüket tönkretévő nőcsábász ellen. A férfi meg is hal, de nem a lányok ölték meg. Akkor ki?

Ami pedig összeköti a két történetet az, hogy a Pretty Little Liars két szereplője, Mona és Ali feltűnik majd a Pretty Little Liars: The Perfectionists szériában!

Arról egyelőre nincs szó, hogy mikor debütálhat a sorozat, és milyen minőségben szerepel majd benne Sasha Pieterse és Janel Parrish, de már így is sok a kérdőjel.

Ne feledjük, a PLL végén Ali és Emily családot alapítottak, Mona pedig új életet kezdett Franciaországban, ahol Spencer ikertestvérét és anyját kínozza boldogan. (Spoilerveszély miatt elsötétítettem, ha érdekel, jelöld ki). Egy biztos, amint új hír érkezik, jelezni fogom mindenképpen.