Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Előzmény történetet kap az „élő szereplős” Oroszlánkirály a Disney-től

Bár az Oroszlánykirály „élő szereplős” feldolgozása nagyon sok negatív kritikát kapott, de iszonyúan sikeres volt. 1.67 milliárdos bevételre tett szert, 260 millió dolláros gyártási költség mellett, így hamar berendelték a második filmet is.

Viszont nagy meglepetésre nem az Oroszlánkirály folytatását viszik vászonra, amiben Zordon fia, és Szimba lánya szeret egymásba, hanem egy előzményfilmet kapunk, ami megmutatja nekünk Szimba édesapjának, Mufasának az eredettörténetét. (Mondjuk adja magát, hogy Zordon is szerepet kapjon benne, meg Szimba anyukája is).

Két színészt már ki is választottak a szinkron szerepekre. Aaron Pierre (The Underground Railroad) adja a fiatal Mufasa hangját, míg Kelvin Harrison Jr. (Chicagói hetek tárgyalása) lesz Tata hangja.

Arról még nincs hír, hogy a filmet mikor mutatják be a mozik, mindenesetre ez is „élő szereplős” lesz, de úgy, mint az első rész volt, tehát nem valódi állatokat filmeznek le, hanem animátorok és CGI művészek által készült snitteket láthatunk majd. És mivel előzménytörténet, ezért most egy teljesen eredeti filmet kapunk, vélhetően eredeti dalokkal is. Ha ez is 2D-ben rajzolt lenne, még örülnék is, de ebből az „élő szereplős” cuccból nem igazán kérek :/