Home Könyvek listák Filmajánló: 10 könyvadaptáció, amit magyar szinkronnal nézhetsz meg a Netflixen!

Filmajánló: 10 könyvadaptáció, amit magyar szinkronnal nézhetsz meg a Netflixen!

Kétségkívül az HBO GO-n van a legtöbb magyar szinkronos tartalom az itthon is elérhető streaming szolgáltatók közül, de sokunk kedvence, a Netflix is kezd felzárkózni szinkron terén.

Magyar feliratos tartalmakból viszont rengeteg van, de persze tudom, sokan inkább a szinkronos tartalmakat részesítik előnyben.

Most 10 olyan könyvadaptációt ajánlok nektek, amiket magyar szinkronnal is megnézhettek. Most csak a filmekre tértem ki, a leírás a Netflixé! Csak egy helyen korrigáltam, A csókfülkénél szegény Lee-re “legjobb barátnőként” utaltak. Ejnye!

Az éhezők viadala (a teljes sorozat)

Egy disztópikus jövőben Katniss és Peeta bekerül egy tévéműsorba, amelyben a fiataloknak egymás ellen kell harcolniuk az életben maradásért.

A Beavatott – Divergent 1 + 2

A megosztott, háború sújtotta világban Tris ráébred különleges képességeire, és összefog Négyessel, hogy dacoljanak a hozzájuk hasonlók ellen irányuló, aljas tervvel.

After – Miután

A lelkiismeretes elsőéves főiskolás, Tessa Young tudja, mit akar az élettől. Legalábbis amíg össze nem hozza a sors a bonyolult előéletű rosszfiúval, Hardin Scott-tal.

A fiúknak, akiket valaha szerettem 1 + 2.

Amikor a titkos szerelmes leveleit valahogy mind az öt szerelme megkapja, Lara Jean nyugodt középiskolás élete a feje tetejére áll.

A végzet erekléyi: Csontváros

A természetfeletti látnoki képességgel megáldott tini fiatal, félig emberi, félig angyali teremtmények segítségével akarja megmenteni elrabolt anyját a gonosz idegentől.

A csókfülke 1 +2

Amikor a tinédzser Elle első csókja tiltott románchoz vezet az iskola legmenőbb fiújával, legjobb barátjával való kapcsolata kerül veszélybe.

A remény turnébusza

Egy optimista, tehetséges tini szomorú titkot őriz: valójában hajléktalan és egy buszban lakik. De amikor megtörténik a baj, vajon megtanulja elfogadni mások segítségét?

A titok

Egy rengeteg kihívással küzdő özvegy találkozik egy jó szándékú professzorral, aki nem tudja eldönteni, hogy átadja-e az üzenetet, amely megváltoztathatja a nő életét.

Beautiful Creatures

A bestseller regény alapján készült természetfeletti dráma középpontjában Ethan és a kisvárosba költöző titokzatos új lány, Lena románca áll.

Behavazva

Egy hideg karácsonyi este hóvihar dúl a kisvárosban, ami felbolygatja a barátságokat és szerelmeket a középiskolai végzősök között.

Csak ​tudnám, hogy csinálja

A bájos nagyvárosi komédia főszereplője Kate Reddy, a sikeres üzletasszony, feleség és anya, akinek meggyűlik a baja a munka és család egyensúlyának megteremtésével.