Home Hírek A tiéd vagyok – A legnagyobb gyász közepette is eljöhet a szerelem

A tiéd vagyok – A legnagyobb gyász közepette is eljöhet a szerelem

Végre itthon is megjelenik az első Rebecca Yaros regény! Az írónő Amerikában kifejezetten népszerű, így időszerű volt már, hogy a hazai olvasók is megismerjék.

Az írónő Fight & Glory sorozatának az első kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik, a Rubin Pöttyös sorozatot erősíti majd Császár László gondos fordításában. A sorozatból eddig négy kötet jelent meg Amerikában, de mindegyikben mások a főszereplők.

Alább megnézhetitek a Tiéd vagyok eredeti borítóját és a fülszöveget is. Kétségkívül érdekes történetnek tűnik, lefogadom, hogysokan a szívetekbe zárjátok majd.

Rebecca Yaros – Full Measures – Tiéd vagyok

Tudta. Anya ezért nem akarta kinyitni az ajtót. Mert tudta, hogy meghalt.

Ember Howard 20 éves, és apja mindig is katona volt. Ő is tudta az igazságot. Az ajtóban katonák álltak, ami azt jelentette, hogy az apja nem tér haza többé. Amit azonban nem tudott, hogy honnan talál majd magában annyi erőt, hogy a gyászba belerokkant édesanyja helyett összetartsa a családot.

Aztán belép az életébe Josh Walker. A hokicsapat sztárja, közvetlen szomszédjuk, nem is beszélve arról, hogy az érintése különösen gyengéd, és újra és újra megmenti Ember életét. Van benne valami, ami miatt egyetlen pillantása vagy egyetlen érintése elűz minden fájdalmat. Ember bármennyire is szeretné kikapcsolni az érzelmeit, és egymaga megbirkózni a gyásszal, nem tagadhatja a kettejük között kialakuló vibrálást.