Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Húzós: Új Kylie Scott könyv jön magyarul, és itt a fülszöveg!

Még idén egy újabb Kylie Scott regényt olvashatunk magyarul, a Dive Bar trilógia első részét, a Dirtyt, ami a Húzós címet kapta. A főhős nem ismeretlen a Stage Dive olvasói előtti, Vaughan ugyanis már szerepelt a Deep – Tónusban is.

És miről szól a Húzós? Íme a magyar fülszöveg és az eredeti borító! (El se hiszem, hogy újra egy duci nő lesz a főszereplő. Végre!)

Kylie Scott – Húzós (A csehó 1.)

Végre egy romantikus könyv, aminek egy átlagos külsejű, duci nő a főszereplője!

Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű mennyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számíthat, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.

Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.

Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.

Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)