Home Hírek Szoknyavadász pilóta – Jön magyarul Penelope Ward és Vi Keeland regénye!

Szoknyavadász pilóta – Jön magyarul Penelope Ward és Vi Keeland regénye!

A Nagyképű öltönyös után egy újabb Vi Keeland és Penelope Ward regény érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A kiválasztott ezúttal a Szoknyavadász pilóta, a megjelenés idén esedékes. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget.

Penelope Ward és Vi Keeland – Szoknyavadász pilóta

Pénz vagy szerelem? Vajon melyiket válasszuk?
Az olvasó talán fejben már meg is válaszolta a kérdést gondolván, ez pofonegyszerű. Nekem viszont nem az. Mondtam már, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről! Valahová messzire kell utaznom, hogy ezt átgondoljam.
Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexis Carterrel a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozom vele. A sors viszont mást rendelt számunkra. Meglepetés! Ő volt a repülőm pilótája. Az viszont még ennél is meglepőbb volt, milyen kaland várt ránk, miután leszállt a repülő.

Carter veszélyes pasi volt, és folyton ide-oda repült. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak időleges. Jegyeket adott, én pedig egzotikus helyekre követtem szerte a világban. Utunkat stewardessexpartnerek hada és Carter előéletéről szóló pletykák övezték. Már nem is tudtam, mit gondoljak.

De már rákattantam a pasira, semmi más nem számított, és láttam, hogy ebből nagy pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza a szoknyavadász pilótát.
A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített. De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.