Home Hírek Rebecca Donovan pénzt kunyerál a rajongóktól a Csak lélegezz! sorozatváltozatához

Rebecca Donovan pénzt kunyerál a rajongóktól a Csak lélegezz! sorozatváltozatához

Rebecca Donovan közösségi gyűjtést indított, hogy az itthon is megjelent Csak lélegezz! trilógiája tévésorozat lehessen. Az írónő feltett szándéka, hogy minden egyes kötet három részben legyen feldolgozva, és így létre jöhessen egy kilenc, esetleg tíz részes minisorozat.

Jeremy Irvine (Fallen) szerintem tökéletes lenne Evan szerepére

“Ez egy nagyon erős történet szerelemről, reményről és feláldozásról. Ez a történet olyan sokat jelent számomra, hogy képtelen vagyok eladni a jogokat a stúdióknak.” – írta Donovan, ezért összeállt Frant Lotito producerrel/rendezővel, hogy a saját kezükbe vegyék az irányítást.

Donovan megírta, és többször is átdolgozta a forgatókönyvet, már az összes részhez kész van. Szükségük van viszont “A rendező Bibliájára“, amivel jelentkezni tudnak a stúdióknál, hogy rendeljék be a sorozatot, hiszen már van hozzá egy kész anyaguk, a jogokat pedig maguknál tartanák, nem engednék átírni például. És ehhez kérik a segítséget.

A lényeg az egészből az, hogy Donovan annyira közel érzi magához a történetet, hogy nem akarja kiadni a kezéből az irányítást, és szeretné, ha a lehető legkönyvhűbb lenne az elkészült produktum, ami végső soron teljesen érthető gondolat.

A Disney-sztár Peyton List külsőre nagyon hasonlít Emmára, szerintem jó lenne a szerepre

A közösségi gyűjtés során 45 ezer dollárt szeretnének összekaparni, eddig 190 adakozó dobott össze 7.135 dollárt. A kampányból még négy nap van hátra, és nem valószínű, hogy a maradék összejön. Mindenesetre aki szeretné, ide kattintva támogathatja az írónő álmait.

Ami engem illet, a sorozatból az első részt szerettem, a másodikat gyűlöltem, a harmadikat már el sem olvastam. Kétségkívül fontos témákról szól, de gyanítom, hogy Emma önpusztítását még rosszabb lenne tévésorozatként, mozgóképen látni, mint olvasni. Viszont Evant jó lenne képernyőn látni, a történet pedig végső soron sok embernek segíthet, és sorozatként több emberhez juthat el, így végső soron drukkolok a projektnek.

Kérdés, hogy mi lesz akkor, ha nem jön össze a kért támogatás. Erről egyelőre nem esett szó, de úgy érzem Donovan nem az a típus, aki könnyedén feladná.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva beszerezheted a teljes sorozatot *