Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 13 nagy különbség a Pretty Little Liars könyvek és a tv-sorozat között!

Itthon már három rész megjelent magyarul a Pretty Little Liars könyvekből, így összegyűjtöttem nektek jó pár különbséget a tv-sorozat és a könyvek között. A lista utolsó pár pontja spoileres, de jelöltem, hogy honnan. Én így is kicsit megszívtam gyűjtés közben beesett pár spoiler 🙁

1. Caleb volt a kedvenced? Nos, a könyvekben ő egyáltalán nem is szerepel!

2. A Spoby fanok számára sincs jó hírem: a páros a könyvekben ők egyáltalán nem is jöttek össze, sőt, Tobynak inkább Emilyvel volt kapcsolata. Ráadásul Toby a második kötet végén meg is halt.

3. A sorozatban teljesen máshogy nézne ki a karakterek, mint a könyvekben. Spencer például szőke, Hanna barna, Emily pedig vörös-szőke hajú.

4. Emily családja is teljesen más a könyvekben, ugyanis van két nővére és egy bátyja. Ráadásul a családja ki is akad azon, hogy Emily meleg, és még egy átnevelő táborba is beerőszakolják a lányt.

5. A könyvekben Emily nagy szerelme, Paige sem létezik, ezzel együtt Emilynek így is akadnak csodás párkapcsolatai.

6. A sorozat egyik nagy ötlete volt az 5 éves időugrás. Ezt a könyvekben ne várja senki.

7. Maya túlélte a könyveket, míg a sorozatban, nos, tudjuk mi történt vele…

A LISTA SPOILEREKKEL FOLYTATÓDIK

8. Ali akárcsak a sorozatban, a könyvekben sem halott. Sőt, olyannyira be van rágva a lányokra, hogy ő az egyik A.

9. Aria és Ezra románca elég hamar lezárul a könyvekben, miután A. a harmadik kötetben kiszivárogtatja, hogy együtt járnak, Ezra hamar le is lép a városból.

10. De ha nincs Ezra, ki Aria nagy szerelme? Nem más, mint Noel Kahn, aki a könyvekben amúgy kedvesebb fazon.

11. Emily a könyvekben jóval többet szenved a melegsége miatt, egy ponton például fiúkkal is elkezd randizni. Még a terhesség-pánik is szóba kerül.

12. Cece Drake zseniális karakter volt a sorozatban, no ő itt nem létezik, cserébe Ali ikertestvére igen, és ő Cece-hez hasonlóan nem egy angyal.

13. Az a könyvekben is stimmel, hogy Mona az első A. A sorozattal ellentétben viszont itt szegény Mona elég hamar meghal, és nem is támad fel…

PERFECT: TÖKÉLETES – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Hazug csajok társasága könyvsorozat harmadik része, a Tökéletes. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a négy régi barátnő – Aria, Hanna, Spencer és Emily – történetének folytatását, valamint izgalmas extra tartalmakkal színesíti azt.
  Kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

 • Mostani játékunk során a sorozat szereplői után nyomozunk. Minden állomáson láthattok egy azonosító kártyát, amiről sajnálatos módon kikopott a fénykép, és összekeveredett rajta a név. Arra kérünk benneteket, segítsetek nekünk kitalálni, kiket is rejtenek ezek az igazolványok.
  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 04/19 Spirit Bliss Sárga könyves út
  04/21 Dreamworld – Borítók
  04/23 Spirit Bliss Sárga könyves út
  04/25 Sorok között
  04/27 Dreamworld
  04/29 Sorok között – Sorozat