Home Hírek Már tudjuk mikor jelenik meg a negyedik Tüskék és rózsák udvara nagyregény!

Már tudjuk mikor jelenik meg a negyedik Tüskék és rózsák udvara nagyregény!

A héten sok jó hírt kaphattak a Tüskék és rózsák udvara rajongói! Első körben kiderült, Amerikában új borítókat kap a teljes sorozat.

Egyelőre az első rész borítóját leplezték le, a képet egy tetováló művész készítette, akinek a további munkáit itt találjátok meg. Ez a borító nálam annyira nem talált be, de ízlések és pofonok. Amerikában 2020. június 2-án jelenik majd meg az új borítós kiadás, hazai megjelenésről nincs hír.

Az Instagramon Sarah egy másik jó hírt is elárult: jövőre, azaz 2021-ben érkezik a negyedik Tüskék és rózsák udvara nagyregény, amiben immáron Feyre nővére, Nesta lesz a főszereplő. Magyar megjelenésről még nincs infó, de látva a sorozat sikerét biztosan számíthatunk majd rá.

A Fagy és csillagfény udvara című kisregény vége jól megágyazott az új kötetnek, ebből kiderül, SPOILER Nesta és Cassian az illírek táborába tart, mert Nesta kissé bevadult. Ráadásul hiába honol látszólagos béke a világban, a mélyben forrnak az indulatok. SPOILER VÉGE

És bár ez nem tartozik annyira a sorozathoz, de az írónő egy hete megosztott egy szupercuki fotót is, amin a szupercuki kisfiával, Tarannal látható. Hát meg kell zabálni őket, olyan jó látni Sarah boldogságát!