Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Stay – Marad: Jön Elle Kennedy új könyve és itt a magyar borító!

Még idén megjelenik a PNC duológia második kötete, a Stay – Marad, amit Elle Kennedy és Sarina Bowen írt közösen. Az első részt nagyon szerettem, így izgatottan várom ezt az új részt is. Biztos vagyok benne, hogy Eriksson története is fergeteges lesz.

Íme a magyar borító a fülszöveg tervezete!

Elle Kennedy & Sarina Bowen – Stay – Marad! (PNC 2. rész)

*Hailey Taylor Emery sejti, hogy a kedvenc ügyfele az Apportnál – egy virtuális asszisztens szolgáltatónál, ahol névtelenek maradhatnak a felhasználók – nem más, mint a jéghokisztár Matt Eriksson.

Noha tiltja a szabályzat, hogy megnézze az ügyfélprofilját, Hailey 95%-ig biztos benne, hogy mindennap azzal a pasival chatel, akire világéletében rá volt kattanva, miközben minden kérését teljesíti. A nemrégiben történt szakítása után tökéletesen megelégszik egy kis ártalmatlan netes flörtöléssel… amíg találkoznia nem kell az ügyfelével. Szemtől szemben. Teljes pánik!

Matt Erikssonnak nem újdonság a szívfájdalom. Még mindig nincs túl azon, hogy tönkrement a házassága, ráadásul rossz az egyetlen srácnak lenni a csapatnak, aki tudja az igazat – hogy a jéghoki és a hosszú távú kapcsolat együtt nem működik. Alig látja a gyerekeit, az exe pedig megőrjíti. Az egyetlen ember az életében, aki mintha megértené, nem hajlandó felfedni előtte a szép arcát.

De nincs semmi, amit két negyedik sorba szóló hokimeccsjegy ne tudna orvosolni. Hailey nem tud ellenállni az ajánlatnak. Matt nem tud ellenállni Haileynek. Jó hír, hogy nem is kell neki. Csókkamerát beizzítani!*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading