Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Nívós díjra jelölték Jennifer L. Armentrout romantikus regényét!

A minap a Luxen és a Várok rád sorozatok szerzője, Jennifer L. Armentrout varázslatos hírt osztott meg a Facebookon. Nézzétek csak!

A sírás határán állok. A The Problem With Forevert jelölték a RITÁRA. Ez olyan hatalmas megsziteltetés, őszintén, soha nem gondoltam volna, hogy megtörténhet. Tényleg sokkot kaptam, azt se tudom, mihez kezdjek magammal

Van ám tippem: írj továbbra is ilyen csodálatos regényeket!

A RITA a legjobb romantikus regények díjátadója. Armentrout a Young Adult romantika kategória jelöltje, itt megnézhetitek az ellenfeleit. (Itthon egyikük sem túl ismert, így gond nélkül drukkolhatunk mindannyian, hogy Armentrout legyen a győztes.

Szintén friss hír az írónővel kapcsolatban, hogy nemrég jelent meg a The Titan sorozatának a harmadik kötete, és új regényen is dolgozik, méghozzá három ördögien szexi – és gonosz – fivérről, erről itt olvashattok bővebben.

A The Problem With Foreverre pedig már nagyon fenem a fogam, pláne ismerve a történetét. Nézzétek, itt a fülszöveg magyar fordítása pveronika jóvoltából.

Jennifer L. Armentrout: The Problem with Forever

Mallory és Rider együtt nőttek fel, a lehető legrosszabb nevelőszülőknél, folyamatos félelemben és agresszióban. Négy éve már annak a bizonyos éjszakának, amely örökre kísérti őket, és ami miatt elváltak útjaik. Mallory szerencsés volt és két orvos fogadta magához, így bár továbbra sem képes beszélni emberek előtt, és rengeteg lelki sérülést hordoz magában, de jó helye van, szerető szülőkkel.

Mikor a végzős gimnáziumi évét kellene elkezdenie, úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy kilépjen a házuk nyújtotta biztonságból, és az otthon tanulás helyett, egy igazi gimnáziumban kezdje meg a tanévet. Azonban az új kihívás okozta rengeteg félelem és szorongás mellé a döbbenet is társul, amikor az első napon nem más, mint egykori legjobb barátja, Rider ül le mellé a teremben…