Home Megjelenésre várva Új Stranger Things regény érkezik magyarul!

Új Stranger Things regény érkezik magyarul!

Itthon is kifejezetten népszerű a Stranger Things sorozat, amiből július 1-jén újabb részeket is kapunk a Netflixtől. Addig is felhívnám a könyvrajongók figyelmét arra, hogy újabb regény érkezik magyarul a sorozat világából!

A kötet a Mad Max Hawkinsban címet viseli, és igen, a közönségkedvenx Max történetét meséli el, idővonalban pedig saccperkábé akkor játszódik, amikor a második évadban Max belecsöppen a nem hétköznapi Hawkinsi életbe.

Brenna Yovanoff – Stranger Things – Mad Max Hawkinsban

Mielőtt ő lett volna Hawkins Mad Maxe…

Max Mayfield mindig kilógott a többiek közül. Édesanyja minden próbálkozása ellenére sem lett belőle cuki, aranyos kislány, és inkább tölti az idejét a játékteremben, mint lányos elfoglaltságokkal. Kaliforniában legalább közel voltak hozzá a barátai, ám Hawkinsban, a semmi közepén nincs más, csak zsarnokoskodó mostohabátyja, rideg mostohaapja és tehetetlen anyja. Még szerencse, hogy ebben a porfészekben is akad játékterem…

És valami más is. Max hamar rájön, hogy Hawkins izgalmasabb – és jóval veszélyesebb – hely, mint gondolta volna, és a szellemirtós srácok az iskolából sötét titkok birtokosai. És akkor még nem is beszéltünk a különleges képességekkel bíró rejtélyes lányról, Tiziről. Maxnek minden szívóságára és találékonyságára szüksége lesz, hogy újdonsült barátaival együtt megmentse Hawkinsot az agyszívótól és a demogorgonok hordájától – saját magát pedig begőzölt mostohatestvérétől, Billytől.

Az 1984 őszének rémisztő eseményeit új szemszögből megmutató Mad Max Hawkinsban az egyik legkedveltebb Stranger Things karakter lenyűgöző eredettörténete.