Home Hírek Az új Rubin Pöttyösben a férfiak a kihalás szélén állnak – Itt...

Az új Rubin Pöttyösben a férfiak a kihalás szélén állnak – Itt a fülszöveg!

Hallelujah, érkezik magyarul Tarryn Fisher és Willow Aster közös sorozata, A férfiak végnapjai, aminek az alaptörténete zseniális.

A sztori szerint már csak 12 férfi maradt, az ő feladatuk, hogy benépesítsék a régiót, a főhősünk pedig Folsom, aki beleszeret egy lányba, Gwenbe, aki azért érkezik hozzá, hogy teherbe ejtse.

A sorozat első kötetének a megjelenési dátuma még nem ismert, de a kiadó oldalára már felkerült a magyar fülszöveg. Íme!

Tarryn Fisher , Willow Aster – Folsom (A férfiak végnapjai 1.)

Az általunk egykor ismert nemzet már a múlté. Mivel a férfinem a kihalás szélén áll, a világ megmentésére létrejön az Utolsó Férfiaknak nevezett társaság. Folsom Donahue egy a tizenkét férfi közül, akinek egyetlen feladata, hogy újra benépesítse a Régiókat. Nap nap után folyton idegen nőkkel kell ágyba bújnia, amitől Folsom olyan szinten megcsömörlik, hogy nincs annyi nő, pénz vagy olyan státusz, ami ezt ellensúlyozni tudja.

Amíg színre nem lép Gwen.

Gwen amióta az eszét tudja, mindig is gyereket szeretett volna, de amikor végre lehetőséget kap rá, hogy sajátja legyen, régóta rejtegetett igazságra bukkan. A felfedezett igazságtalanság hatására elhatározza, hogy meg menti a férfiakat, bár rajta kívül senki nem gondolja, hogy megmentésre szorulnának.

A reménytelen korszakban fellobbanó tiltott szerelem forradalmat robbant ki. Folsom és Gwen az egymás iránti szerelem és a kötelességérzet csapdájában vergődve végül választásra kényszerül. De vannak, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék őket.

A Folsom A férfiak végnapjai sorozat első könyve.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Íme 3 idézet Tarryn Fisher szexrabszolgás könyvéből