Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Teen Wolf hatodik évada lesz az utolsó

Az idei Comic Con-on a Teen Wolf stábja bejelentette, hogy a hatodik évad egyben az utolsó is lesz. Az új részek 2016 novemberében érkeznek, húsz részes felvonásra készülhetünk. A fináléra jövőre várható, a sorozat pedig így megéli a századik epizódját is.

teen-wolf

Jó hírként viszont bejelentették, hogy a főszereplők visszatérnek, mutattak egy szuper trailert is, amiből kiderül, hogy milyen történetre számíthatunk, illetve a korábbiakban elmondottak szerint már láthatjuk, hogy miként lesz Stiles központi karaktere a hatodik évados rejtélynek.

Pár régebbi kedvenc is visszatér, mint a Petert alakító Ian Bohen, akivel bármi is történik, úgy tűnik képtelen meghalni. Sokak kedvence, Cody Christian is jelen lesz az új részekben, mint Theo. (Akármekkora szemétláda is, nekem hiányzott volna a srác).

Bár a hír szomorú, valahol mégis örülök, hogy véget ér a sorozat. A minőség elég hullámzó volt az utóbbi években, fogynak az ötletek, a főszereplők is kinőtték a gimit, a főiskolai környezet pedig nem igazán megvalósítható, hiszen az újoncok még gimisek, és nekik is szép rajongótáboruk lett. Egyszer minden jónak véget kell érnie, és itt jelen pillanatban eljött az idő.

Mindenesetre most jobban drukkolhatunk, mint bármikor, hogy valamelyik hazai kiadó lecsapjon a Teen Wolf regényre (bizony, olyan is van). Eme rossz hír után jó lenne valaminek igazán, szívből is örülni, ugye?