Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló a Csillagainkban a hiba írójától

A Csillagainkban a hiba szerzője, John Green nagy könyvmoly hírében áll, és falja a kortárs regényeket is. Most összegyűjtöttem, hogy mely műveket ajánlja nagyon, és mit nyilatkozott az adott könyvekről. Ki tudja, talán valamelyikhez nektek is megjön a kedvetek. Végül is, amit egy ilyen tehetséges író ír, arra érdemes odafigyelni, ugye?

Jenny Han – A fiúknak, akiket valaha szerettem

„Ez a könyv édes, gondoskodó, és nagyon, nagyon vicces. Mire a végére érsz, úgy érzed majd, bár több időt lóghattál volna Lara Jeannel”

Laurie Halse Anderson – Beszélj!

„Klasszikus Young Adult regény, ami okkal nagyon népszerű a felnőttek között is. A történet Melinda Sordino történét meséli el, aki túlélt egy elmondhatatlan traumát, amit meg kell osztania másokkal is”

David Levithan – Nap nap után

„A történet egy olyan emberről (lélekről) szól, aki minden nap új testben ébred fel. Egyszerűen brilliáns, imádni fogjátok”

E. Lockhart – Frankie ​Landau-Banks dicstelen tetteinek krónikája

„Ez egy bentlakásos iskolában játszódó történet, minden csínnyel és romantikával, amit elvárnál. Ráadásul bemutat egy csodálatos hősnőt is, aki igazán brilliánssá teszi a regényt”

Angie Thomas – The Hate U Give

„Ez a könyv tényleg megváltoztathatja az életed. Igazán brilliáns, légy az elsők között, akik elolvashatják ezt a leendő klasszikust!”

NMég többre vágytok? Íme, két videó, amiben John Green videókban ajánl könyveket.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading