Home Hírek Szexi zsaruba zúg bele Jennifer L. Armentrout új Rubin Pöttyösének a hősnője!

Szexi zsaruba zúg bele Jennifer L. Armentrout új Rubin Pöttyösének a hősnője!

Megjelenési dátum még nincs, de már biztosan érkezik magyarul egy újabb Jennifer L. Armentrout regény, ami ezúttal Rubin Pöttyös lesz!

A Várok rád sorozat negyedik kötetéről van szó, ami a Fall with Me – Zuhanj velem címet viseli majd. Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget és az eredeti borítót.

A sorozatról érdemes tudni, hogy minden részében mások a főszereplők, így tulajdonképpen bármelyik résznél lehet csatlakozni az olvasáshoz, de a legteljesebb élmény nyilván akkor van, ha sorban haladtok, hiszen az előző részek mellékszereplői a következő részek főhősei.

Jennifer L. Armentrout – Fall with Me: Zuhanj velem

Első szerelem, második esély, és ellenállhatatlan vonzalom, ami a tehetséges festőként alkotó pultoslány és az érte mindenre képes kemény, szexi zsaru között lüktet.

Roxy tizenöt éves kora óta fülig szerelmes Reece-be, és amikor felnőttként végre együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát a látszólag elérhetetlen zsaruval, azt hitte, viszonzásra talál majd a szerelme. De nem így történt. Vagy legalábbis ő azt hitte. Reece azonban váratlanul újra berobban az életébe, amikor szabadlábra helyezik azt a férfit, aki annak idején súlyosan megsebesítette Roxy barátját. A támadó megbánta már, amit tett, Roxy azonban képtelen megbocsátani neki.

Roxy semmit nem szeretne kevésbé, mint megint odáig menni Reece-szel, a férfi azonban eltökélte magában, hogy bebizonyítja a lánynak ennek ellenkezőjét. Különösen, amikor kiderül, hogy egy pszichopata üldözi Roxyt. Roxy maga sem tudja, mi veszélyesebb: a pszichopata vagy az, hogy szembenézzen a rég eltemetett múlttal és megint feltárja a szívét.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)