Home Hírek A Könyvmolyképzőnél jön a Pretty Little Liars könyvsorozat!

A Könyvmolyképzőnél jön a Pretty Little Liars könyvsorozat!

Csodálatos hírt tett közzé ma a Könyvmolyképző Kiadó! A molyon egy olvasó kérdésére felelve elárulták, hogy náluk jelenik majd meg Sara Shepard Pretty Little Liars sorozata. Igen, ebből készült a tévésorozat is!

“Valóban nálunk jelenik meg a Pretty Little Liars. Viszont, az első részt is kiadjuk új fordításban, nem csupán a folytatást. A sorozatot a Luxen széria fordítója, Miks-Rédai Viktória fordítja.

Az első rész várhatóan ősszel, a második pedig év végén érkezhet. Mindenesetre sok munkánk van még a kötetekkel, így száz százalékra nem tudjuk megígérni az időpontokat.

Jó hírrel viszont szolgálhatunk: úgy néz ki, sikerül filmborítós kiadással elétek tárni a könyveket.”

És amikor azt hinnénk, nem lehet fokozni az örömöt, jön két újabb nagy dobás! Először is, az újrafordítás szerintem szuper dolog, mert molyon sok kritikát láttam az első rész fordításáról, amit anno az Ulpius adott még ki pár éve. Azzal a borzalmas sárga borítóval. És itt a második öröm: a filmes borítók! Éljen, éljen, éljen!

A megjelenést kíváncsian várom, ahogy a könyvek is érdekelnek, annál is inkább, mert jelentős eltérések vannak a tévésorozattól, például más A személye, és Ali körül is nagyobb, durvább, eszementebb titkok vannak.