Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elkeltek a Vörös Királynő filmes jogai! Íme, Victoria Aveyard kívánságlistája!

Már most nagy siker Victoria Aveyard könyvsorozata, aminek az első két része, a Vörös királynő és az Üvegkard hazánkban is megjelent. A könyv minőségére és a sikerre felfigyeltek Hollywoodban is, így a filmes jogok már elkeltek, és az írónő is nagyon bizakodó, hogy tényleg elkészül az adaptáció.

Az Epic Reads csapata egy videós interjút is készített Victoriával (amit fent megtaláltok). A beszélgetés témája természetesen a film volt, és némi álmodozás. (Ne feledjük, ha a filmes jogok elkelnek, nem mindig jelenti azt, hogy ténylegesen el is készül az adott film)

Íme, Victoria válaszai az Epic Reads kérdéseire.

– Leginkább annak a jelenetnek a filmes verziójára lenne kíváncsi, amikor Mare felfedezi a képességeit

red-queen

A Csontok arénája helyszíne amit a legszívesebben látna, mert imádta a Gladiátor filmet, ami elmondása szerint inspirálta őt

– Nem szívesen cameózna a filmben, de ha fel kéne tűnnie, egy ezüstöt szívesen eljátszana, aki csak úgy téblábolna arrafelé.

Egy munkamegbeszélésen találkozott Elizabeth Banks színésznővel, aki a film készítési munkálataiban venne részt. Megbeszélték, hogy mennyire akarják mindketten, hogy a film létrejöjjön.

– Éppen a suliból hozta haza pénzért a gyerekeket, amikor csörgött a telefonja, és megtudta, hogy elkeltek a filmes jogok 🙂

Generated by IJG JPEG Library

– Az idei kedvenc könyve a The Wrath & The Dawn volt Renée Ahdieh-től, azt szívesen látná a vásznon.

Ezek után nem is maradt más hátra, minthogy ezerrel elkezdjünk mindannyian drukkolni, hogy a film tényleg elkészüljön. Részemről nagyon bizakodó vagyok, hiszen ez tényleg egy olyan csodás és nagyszabású történet, amit jó lenne a vásznon látni.

Alább pedig megnézhettek egy rajongói előzetest, ott a kitalált szereposztással is elégedett vagyok 🙂