Home Hírek A megjelenéseiről és a postázásról adott ki közleményeket a Könyvmolyképző Kiadó

A megjelenéseiről és a postázásról adott ki közleményeket a Könyvmolyképző Kiadó

Ma a Könyvmolyképző Kiadó két fontos közleményt is kiadott. Az első a postázást érintette, ebből megtudhattuk, hogy bár a raktárban gőzerővel folyik a munka, csúszások sajnos előfordulhatnak postázás terén, ezért mindenki türelmét kérik.

Kedves Olvasóink!

Hálásan köszönjük nektek, amiért ezekben a nehéz időkben is velünk vagytok, és rendeltek könyveket a Márkaboltunkról. Ezzel újabb csodás könyvek megjelenését és a kiadó életben maradását támogatjátok.

A koronavírus miatti veszélyhelyzet okán a raktárunkban lévő munkát is át kellett szerveznünk.

Dolgozóink gumikesztyűben és szájmkaszkkal dolgoznak, és tartják is egymástól az előírt távolságot. A szokásos munkaórák számát is megnöveltük, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy mielőbb megérkezzenek hozzátok a csomagok.

Viszont sajnos a veszélyhelyzet miatti előírások betartásával nem tudunk olyan hatékonyan dolgozni, mint eddig. A következő időszakban kicsit lassabban fognak megérkezni hozzátok a könyvek, a szokottnál a GLS is jóval leterheltebb.

Elképzelhető az is, hogy a raktárvásáron rendelt csomag csak húsvét után jópár nappal fog megérkezni.

Mindenki szíves türelmét kérjük, a raktárunk minden tőle telhetőt megtesz, de a dolgozóink egészségének a védelmét is szem előtt kell tartanunk. Bízunk a szíves megértésetekben.

Sok olvasóhoz pedig már meg is érkezett a csomag, ha hozzád is, írd meg kommentben, örömmel látnánk a boldogságod.

A világot jelenti számunkra, hogy ilyen olvasóink lehetnek, mint ti.

Vigyázzatok magatokra és olvassatok sokat.

Üdvözlettel,
a Könyvmolyképző csapata

A második közlemény már a friss megjelenésekre vonatkozott, ahogy azt vártuk, egyelőre nem tud a kiadó semmihez konkrét megjelenési dátumot adni, hiszen a koronavírus miatt veszélyhelyzet van Magyarországon, ami a kiadókra is negatív hatással van.

Kedves olvasóink!

A Könyvmolyképző Kiadó mindig is egy szempontot tartott szem előtt: hogy olvasni szerető könyvmolyok születhessenek meg a könyveink által.

Hatalmas öröm látni, hogy ennyire szeretitek a kiadványainkat!

Most sajnos nehéz időket élünk, mindannyiunk szívében ott a fájdalom. Nem találkozhatunk a szeretteinkkel, a családtagjainkkal, a barátainkkal. Otthon kell maradnunk, hogy minél hamarabb újra visszatérhessen minden a rendes kerékvágásba.

Ez az időszak minket mint kiadót is nagyon megvisel.
A könyvesboltok bezárása, a Könyvfesztivál elmaradása hatalmas érvágás volt számunkra is.

Többen kérdeztétek, hogy mi a helyzet a friss megjelenéseinkkel.

Nagyon zavaros most a könyvpiaci helyzet, a vírusjárvány miatt a könyvesboltok bezártak, a Könyvfesztivál biztosan elmarad és a Könyvhétre sincs sok esély.

Ilyen környezetben, egy veszélyhelyzet elején nem tudunk sajnos egy könyvünkhöz sem megjelenési dátumokat ígérni, de reménykedünk benne, hogy ősszel jelentkezhetünk újdonságokkal, mert rengeteg kincsre szerződtünk.

Különféle akciókkal és meglepetésekkel viszont továbbra is készülünk.

Például április 15. éjfélig él a Húsvéti szeretetcsomag, ha legalább egy könyvet rendelsz, ajándékba küldünk egy ahhoz hasonló regényt, mint amit választottál.

A linkre kattintva igényelheted a kuponkódot:
>> https://konyvmolykepzo.hu/husvet?ap_id=VPcsoport

Nagy köszönettel tartozunk nektek, amiért nap mint nap segítetek nekünk a vásárlásaitokkal, hogy a továbbiakban is elhozhassuk számotokra a legjobb könyveket.

Most még igazabb a weboldalunkon szereplő tézis: „Rendeléseddel még több csodás könyv megjelenését támogatod” – és most egyben a kiadó életben maradását is.

Vigyázzatok magatokra, és ha megtehetitek, maradjatok otthon, olvassatok el egy jó könyvet.

Kívánunk nektek erőt és egészséget!

Üdvözlettel,
a Könyvmolyképző Kiadó munkatársai

Fotókredit: https://www.instagram.com/p/B09FxrPgwzL