Home Hírek Nyáron érkezhet az Angyali vadász sorozat hatodik kötete

Nyáron érkezhet az Angyali vadász sorozat hatodik kötete

Nalini Singh sikersorozatát, az Angyali vadászt az Egmont Hungary adta ki, viszont a kiadó megszűnése után kétséges volt, hogy folytatódhat-e a sorozat. A Könyvmolyképző viszont megmentőként felbukkant, és úgy döntött, folytatja a sorozatot!

Az utolsó Angyali vadász kötet 2013-ban jelent meg, a hatodik rész, az Angyali háború 2017 nyarán debütálhat a kiadó Zafír Pöttyös sorozatában. A sorozat rajongóinak további jó hír, hogy az Angyali háborút ugyanúgy Bottka Sándor Mátyás fordította, akárcsak az előző részeket.

A kiadó Márkaboltjára ma fel is került az Angyalháború adatlapja, így alább megnézhetitek a fülszöveget, és az eredeti borítót is, a magyar még nem lett leleplezve.

Nalini Singh – Archangel’s Legion – Angyalháború

Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.

A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.