Home Hírek Emberrablás és YA szerelmi nyomozás – Érkezik a Csak a bajt hozod...

Emberrablás és YA szerelmi nyomozás – Érkezik a Csak a bajt hozod rám!

A Ventus Libro Kiadó jóvoltából 2017. február 15-én itthon is megjelenik Stephanie Tromly debütáló regénye, a Csak a bajt hozod rám. Egy Young Adult romantikus sztoriról van szó, amit az írónő nyomozós krimi szállal turbózott fel, így akár a Nancy Drew rajongók is örömmel lecsaphatnak a könyvre.

A kiadó saját borítót kreált a könyvhöz, ami sajnos nem volt a legjobb ötlet, legalábbis, érzésem szerint. Nem érzem túl figyelemfelkeltőnek ezt a variánst, és a sárga szín sem a legszebb. Az eredeti borító valahogy szebb volt. Lásd lent, egymás mellett a kettőt.

A könyv ide kattintva előrendelhető, alább pedig megnézhető a magyar nyelvű fülszöveg, és a magyar borító mellett az eredeti is.

csak-a-bajt-hozod-ram-konyv

Stephanie Tromly: Csak a bajt hozod rám

Digby és Zoé, a két gimnazista nyomozásának és szerelembe esésének cseppet sem romantikus, inkább vicces és veszélyes története.

Amikor az ember arra készül, hogy Digby barátjaként túléljen egy átlagos napot, az nem sokban különbözik attól, mint ha az apokalipszist készülne túlélni.

Amikor Digby először becsönget, Zoe Webster nincs különösebben elragadtatva. Digby goromba, okos, és nem tűr ellentmondást. Mire Zoe észbe kap, máris nyakig ül abban a vicces és veszélyes eseményfolyamban, amely egy gimnazista lány elrablása ügyében folytatott nyomozáshoz vezet. Ennek az emberrablásnak pedig talán köze lehet ahhoz, hogy nyolc évvel ezelőtt tragikus körülmények között eltűnt Digby húga is.

Ez a borotvaéles párbeszédekkel fűszerezett regény olyan szerelmi történet, amely határozottan nem romantikus, és olyan krimi, amelyben nem a tettes kézre kerítése az egyetlen izgalom. Stephanie Tromly első könyvét nem fogjuk egyhamar elfelejteni.