Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy nyarad van rá, hogy szerelembe ess – Jön a Homárok!

homarokA Ventus Libro Kiadó februárban egy másik Young Adult romantikus történettel is jelentkezik, amit Tom Ellen és Lucy Ivison jegyez. Az írópáros nem ismeretlen a magyar olvasók előtt sem, tavaly jelent meg ugyanis a Soha, soha regényük. A Homárok 2017. február 27-én jelenik meg.

A nyarat megidéző történetről a legtöbb értékelés azt emelte ki, hogy mennyire vicces és szórakoztató, így vélhetően a LOL Könyvek kedvelői ezt is megszeretik majd. A sztori két nézőpontos, így mindkét főhős érzéseit megismerhetjük.

Oldalt megnézhetitek a magyar borítót, amit a kiadó sajnos csak ilyen törpe méretben tett elérhetővé. Alább a fülszöveg, a vége picit talán spoileres. Ide kattintva -20% kedvezménnyel előrendelhető.

Tom Ellen & Lucy Ivison – Homárok

Samnek és Hannának csupán egyetlen nyara van, hogy megtalálja a nagy Ő-t. Ám menő kalandok helyett inkább kínos esetek sorából áll számukra a nyár. Rosszul elsült bulikon, a jó szándékú barátok cselszövésein és saját félelmükön – hogy örökre szüzek maradnak – keresztül bukdácsolnak a boldogság felé vezető úton. A sorsuk végül egymáshoz vezeti őket, és győz a szerelem.