Home Hírek A Simon és a homo sapiens lobbi film három színészt már leigazolt!

A Simon és a homo sapiens lobbi film három színészt már leigazolt!

Egyre jobban haladnak a Simon és a homo sapiens lobbi filmes munkálatai! Három színészt már le is igazoltak, a választásokkal pedig személy szerint elégedett vagyok. Azt pedig már csak remélni merem, hogy a film még idén megérkezik a mozikba. Íme, a három biztos szereplő!

Nick Robinson

Nick Robinson, mint Simon

Ő a történet főszereplője, egy meleg srác, aki éppen a coming outot fontolgatja, amikor online megismerkedik egy sráccal, akibe bele is szeret.

A színészt többek között a Melissa & Joey sorozatból, és olyan filmekből ismerheti a néző, mint a Jurassik Park és Az 5. hullám. Sőt, ő a főhőse a Minden, minden c. regény adaptációjának is, ami várhatóan idén érkezik a mozikba.

Katherine Langford

Katherine Langford, mint Leah

Ő a főhős, Simon egyik legjobb barátja, így a történetben is fontos szerephez jut. Ami pedig még érdekesebb, hogy a regény spin-off kötetet kap, amiben immáron Leah a főszereplő, tehát ha ahhoz is készül film, akkor a színésznő nagyon örülhet.

Katherine egy másik könyvadaptációban is fontos szerephez jutott ám, ő alakítja a Tizenhárom okom volt sorozatváltozatában Hannah-t.

PARK CITY, UT - JANUARY 26:  Actor Logan Miller of "Take Me to the River" poses for a portrait at the Village at the Lift Presented by McDonald's McCafe during the 2015 Sundance Film Festival on January 26, 2015 in Park City, Utah.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Logan Miller, mint Martin

Övé az egyik legérdekesebb karakter. Martin lesz az, aki rájön, hogy Simon titokban egy sráccal levelezik, és persze meleg is, akárcsak a saját bátyja. Martin megzsarolja Simont, hogy kikotyogja a titkát, ha csak nem segít neki bevágódni a legjobb barátnőjénél.

A színészt olyan filmből lehet ismerős, mint a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, de neki is van könyvadaptációs vonatkozása. Szerepet játszik ugyanis az Egy kutya négy élete adaptációban, és a Mielőtt elmegyek filmben is.

A könyvre is kíváncsi lettél? Szerezd be innen!

simon