Home Egyéb kategória Még idén jön két új Nyírd ki ezt a naplót! könyv

Még idén jön két új Nyírd ki ezt a naplót! könyv

2016 egyik legnagyobb könyves sikere kétségkívül a Nyírd ki ezt a naplót volt. A kreatív feladatok sok embert hódítottak meg, a kötet hetek óta a Líra és a Libri eladási sikerlistájának az élén trónol.

A két új könyv szeptember 19-én és november 14-én érkezik, tehát mire az olvasó végez az egyikkel, máris kinyírhatja a másikat. Jó szórakozást kívánok a kreatív lelkületűeknek, alább megnézhetitek a borítókat és a fülszövegeket is.

nyird-ki-ezt-a-naplot-mindenhol

Keri Smith – Nyírd ki ezt a naplót mindenhol
Megjelenés: 2016.09.19.
Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved. Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!

tobb-mint-egy-konyv

Keri Smith – Több, mint egy könyv
Megjelenés: 2016.11.14.
Ez a pár oldal nélküled nem létezik. Általad lesz teljes ez a könyv. Légy bátor, használd a képzeleted, és engedd szabadjára a fantáziád! A feladatok mellett vicces és kreatív képek is inspirálnak. Lépj ki a hétköznapok megszokott világából, és fedezd fel magadnak ezt a páratlan lehetőséget! Olvasd el az utasításokat, és tedd, amit éppen érzel!
A végeredmény csak rajtad múlik. VIGYÁZAT! Csak gyakorlott Nyírd ki ezt a naplót! felhasználóknak.