Home Egyéb kategória A koronavírus miatt rövidebb lesz Jennifer L. Armentrout originek sorozata!

A koronavírus miatt rövidebb lesz Jennifer L. Armentrout originek sorozata!

Jennifer L. Armentrout nemrég egy újabb szomorú hírt osztott meg az Origin sorozattal kapcsolatosan. Az első ugye az volt, hogy a harmadik résztől más típusú borítókkal jelenik majd meg, lásd itt.

Az írónő elárulta, hogy eredetileg három kötetre szerződött, aztán lehetőséget kapott még a kiadójától további két könyvre, így ő öt résszel tervezett. Aztán berobbant a járvány, aminek következtében csak négy részes lesz az Origin sorozat.

De mi köze a járványnak Armentrout sorozatához? Most egy picikét spoileresen folytatom, csak akkor olvasd tovább a posztot, ha nem zavar!

Az írónő a harmadik részt még 2019-ben írta, és akkor nem is sejtette, hogy amit ő papírra vetett, az később valósággá válik. A történet szerint ugyanis egy halálos járvány söpör végig a világon, ami alapjaiban változtatja meg az emberek életét, és nem csak a karantén miatt.

Most, hogy a koronavírus miatt mindannyian megtapasztaltuk mindennek a valóságát, Armentrout úgy döntött, a tervezett öt rész helyett csak négy kötetben írja meg Luc és Evie történetét.

Az írónő magyarázata szerint ebben az élethelyzetben sokkal nehezebb erről írni, és azt sem szeretné, ha bárki azt hinné, a vírusból, mások halálából akar profitálni, és most, a közösségi média korában az emberek kevésbé keresnek rá arra a tényre, hogy az írónő még 2017-ben találta ki a sorozatot, és az ottani “ufó-vírust” is.

Ami engem illet, teljesen megértem a döntést, nehéz lehet most erről írni, és biztos vagyok benne, hogy ez a négy kötet is zseniális lesz 🙂 Pláne mert Armentrout megígérte, szuper lezárást kapunk majd!

A legsötétebb csillag: Íme 10 vicces és romantikus idézet a Luxen spin-off kötetből!