Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Végzet ereklyéi főbb szereplő bukkan fel a Shadowhunters második évadában!

Egy biztos: hatalmas dicséret illeti a Shadowhunters sorozat marketingeseit. Tegnap este bejelentették, hogy ma 19.00-kor egy új főbb szereplő castingjáról hullhat le a lepel, méghozzá egy olyanéról, akit a könyvek olvasói jól ismerhetnek. Én pedig már azóta is extrán kíváncsi vagyok, hogy kiről is van szó…

Igazából két kiemelt szereplő jutott az eszembe, akik még nem tűntek fel a sorozatban, de a második könyvben, a Hamuvárosban már igen. Az egyikük Maia, egy tizenéves vérfarkaslány, akit a barátja változtatott át, és közelebbi kapcsolatba kerül Simonnal, és így Claryékkel is. A másik szóba jöhető személy Sebastian, aki az utolsó három kötet (nagyon) főgonosza. Spoilerek nélkül azt hiszem ennyit mondhatok.

No de melyik szereplőt leplezték le? Ki lesz látható a második évadban? A kép alatt kiderül!

shadowhunters

És ahogy az várható volt, Maia érkezik a sorozatba, akit Alisha Wainwright alakít, őt a Majos Crimes sorozatból ismerhetjük, és a Just Before I Go filmből.

Külsőre a színésznő szuper választásnak tűnik, a könyvekben is pont így képzeltem el Maiát. És mit lehet még tudni a karakterről?

shadowhunters-maia

A sorozatban Maia a Hunters Moon bárban dolgozik, Luke falkájának a legújabb tagja. Nagyon bátor, erős, és igencsak lojális a barátaihoz. Meg kell birkóznia a nehéz múltjával, nem volt egyszerű a falkává válása. Most, hogy Valentine megkapta amit akart, az alvilágiak még több veszéllyel néznek szembe, így Maiának is fel kell kötnie a gatyáját.

A hivatalos leírás egyelőre nem érinti a Simonhoz kötődő romantikus szálat, remélem, azért ez benne marad majd a sorozatban!

A színésznő egy szuper lelkes videót is készített, amiben elmondja, mennyire örül, hogy a sorozatban lehet. Itt megnézhetitek a videót 🙂

maia