Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hazatérés címmel jön magyarul a Kedves halottakat jegyző Ava Dellaria új kötete

A Kedves halottak annak idején nagy kedvencem volt, így kifejezetten örülök a hírnek, hogy még idén érkezik magyarul az írónő új regénye, a Hazatérés. A fülszöveg alapján ismét a család a központi téma, ráadásul nem is akárhogy, hiszen az anya és a lánya tinikorát is megismerhetjük. Mindenképpen felkerült a kötet a kívánságlistámra. Ráadásul a borító is szemet kápráztatóan gyönyörű.

Ava Dellaria – Hazatérés

A nagysikerű Kedves Halottak! után a szerző új regényében két, párhuzamos szál bontakozik ki: az első a kilencvenes évek végén kezdődik, és a 17 éves Marilyn a főszereplője, a második napjainkban játszódik, és Marilyn lánya, Angie története.

A tizenhét éves, félvér Angie számára Marilyn a keményen dolgozó, gyerekét egyedül nevelő, őt nagyon szerető anya. De Marilyn is volt fiatal. Tizenhét évesen szeretett bele Angie apjába, az afro-amerikai Jamesbe. Ám Angie sosem találkozott az apjával – Marilyn azt mondta, meghalt, mielőtt ő megszületett volna.

Angie nem tud belenyugodni abba, hogy semmit sem tud az apjáról, ezért ex-barátjával, Sammel elindul Los Angelesbe Új-Mexikói otthonából, hogy kiderítse, mi történt vele.

Utazása során nemcsak a múltat sikerül földerítenie, de sok mindent megtud saját magáról is: arról, hogy hol a helye a világban, és ki is ő valójában.