Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Harry Potter – Visszatérés Roxfortba: Itt a magyar feliratos trailer!

A Jóbarátok reunion örömére a Harry Potter saga a húsz éves évfordulójára is kap egy reuniont, amit az HBO Max mutat be Amerikában, itthon pedig az HBO GO. Az amerikai premier január 1, itthon annyit tudni, hogy januárban érkezik.

Már kaptunk is egy szívhezszóló trailert, amiben a színészek viszont látják és, és persze a híres Harry Potter díszleteket, mint a 9 és 3/4-ik vágányt. A trailert ide kattintva magyar felirattal is megnézhetitek. Meg kell mondjam, teljesen elérzékenyültem a trailer láttán, és alig várom már, hogy láthassam ezt a reuniont.

Ami fontos, hogy minden főbb szereplő visszatér, viszont a könyvek írója, J.K. Rowling nem lesz látható az eseményen, mert az utóbbi időben folyamatos transzfób tweetekkel támadja az LMBTQ közösséget. Az, hogy ez helyes döntés-e, mindenki döntse el saját maga, én a részemről nagyon örülök neki, hogy nem vállalnak közösséget egy nyíltan transzfób emberrel. (Bár nyilván felmerül a kérdés, hogy mennyire normális dolog nem meghívni azt az embert, aki egyáltalán megteremtette Harry Potter világát).