Home Hírek Karácsonyi szerelem – Létezik ennél romantikusabb?

Karácsonyi szerelem – Létezik ennél romantikusabb?

A Könyvmolyképző Kiadónál idén két regény is megjelenik Trisha Ashley-től. A Csak magadra számíthatsz már előrendelhető, és hamarosan a Karácsonyi szerelem is elolvasható lesz.

Trisha Ashley regénye tökéletes olvasmány a hideg estékre. Az olvasói vélemények nagyon pozitívak, szerintük a regény olvastatja magát, mert emlékezetes karakterek szerepelnek benne, a cselekmény fordulatos, a vidéki Anglia és a karácsonyi romantika pedig mindig megnyerő.

Nos, hamarosan kiderül, hogy a külföldi olvasói vélemények mennyire voltak igazak 🙂 Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget is.

Trisha Ashley – Karácsonyi szerelem

A karácsony mindig is szomorú időszak volt a fiatal özvegy, Holly Brown számára. Ezért amikor felkérik, hogy vigyázzon egy mindentől távol eső házra a lancashire-i lápvidéken, nem képes visszautasítani az ajánlatot, mivel ez tökéletes ürügy arra, hogy megfeledkezhessen az ünnepről.

A ház tulajdonosa, Jude Martland szintén távol akarja tartani magát a családi karácsonytól, mivel a legutóbbi alkalommal az öccse megszökött a menyasszonyával. Ám amikor arra kényszerül, hogy váratlanul hazatérjen, azt látja, hogy minden a feje tetejére állt, és úgy tűnik, Holly van az események középpontjában. Amikor pedig a hófúvás elzárja az utakat, senki nem szökhet el.

A kénytelen összezártságban Holly és Jude sokkal többet kapnak az ünneptől, mint amire számítottak – és ezt a karácsonyt soha nem fogják elfelejteni!