Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Könyvfesztiválra érkezik magyarul Cara Delevingne debütáló regénye!

Cara Delevingne nemzetközi szupermodell már színészként is egyre nagyobb sikereket arat. Itthon többek között a Papírvárosok, és a Valerian és az ezer bolygó városa filmekben láthattuk.

A színésznő egy új területen is megvetette a lábát, és megírta az első regényét, a Mirror, mirrort. A könyv felemás értékeléseket kapott, és nem is aratott olyan nagy sikert, mint várták.

A zenével és thriller elemekkel átszőtt Young Adult könyv goodreadsen csak 1.396 csillagozással, és 3.73-as rátával bír (a maximális ötből). Ez nem túl bizalomgerjesztő. Alább azért megnézhetitek a magyar fülszöveget és a borítót is.

A magyar megjelenés a Könyvfesztiválra esedékes a Gabo Kiadó jóvoltából. Bár kíváncsi voltam rá, de a külföldi értékelések kicsit elvették a kedvem. De hátha a molyos vélemények meghozzák majd a kedvem 🙂

Cara Delevingne – Mirror, mirror

Red, Leo, Rose és Naomi nehezen találják a helyüket. Red anyja alkoholista, az apja pedig alig van otthon. Leo bátyja folyton zűrös ügyekbe keveredik. Rose a bulizásba és a pasizásba menekül egy múltbéli trauma elől. Naomi néha elszökik otthonról, hogy megtapasztalhassa a szabadság ízét.

A négy elveszett lélek szövetséget köt egymással és a zenével: megalakítják Mirror, mirror nevű zenekarukat, és létrehoznak maguknak egy új családot.

Aztán Naomi megint elszökik, és félholtan kerül elő a Temzéből. Az életéért küzd, a rendőrség pedig öngyilkossági kísérletnek tekinti az ügyet. A csapat nem érti, mi történt a barátjukkal, és miért nem vettek észre semmit a látszólag életvidám Naomin. Lehet, hogy nem is ismerték őt valójában? Egymást vajon mennyire ismerik?

De amikor már több nyom is arra utal, hogy Naomival valami egészen más történt, a csapat mozgásba lendül. A nyomozás során azonban mindnyájukról sötét titkok derülnek ki, amely megrendíti az addig sziklaszilárdnak hitt barátságukat. Semmi nem lesz már olyan, mint régen, mert, ha egy tükör egyszer eltörik…

Cara Delevingne világhírű szupermodell és színésznő (Papírvárosok) saját generációja hangján mesél a felnőtté válásról, önmagunk megtalálásáról, barátságról, árulásról, és arról, hogy semmi sem az, aminek látszik.