Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A koronavírus miatt jó sokat kell várnunk a kedvenc sorozatainkra a The CW-n

Tegnap a The CW csatorna bemutatta az őszi és a januári menetrendjét, és így sajnos kaptunk jó pár rossz hírt is.

Azt már előre lehetett sejteni, hogy a koronavírus járvány negatív hatással lesz a sorozatok premierjeire, de arra talán kevesen számítottunk, hogy konkrétan csak januárban térnek vissza a kedvencek. Az egyetlen kivétel a Supernatural utolsó hét része, az már ősszel érkezik, és így amiatt sem kell aggódni, hogy csonkán ér véget a tizenöt évet megélt közönségkedvenc.

Persze a The CW döntése érthető, hiszen most is sok olyan sorozatuk volt, amiből pár rész nem tudott elkészülni a járvány miatt, a Legacies második évada hat résszel lett például szegényebb. Viszont azzal, ha januárra időzítik minden újdonságukat, úgy lesz esély rá, hogy a vírus esetleges második hulláma és a későn induló forgatások dacára időben elkészülhessenek a friss epizódok.

És mit tudhatunk a menetrendről? Íme a legfontosabb premier információk, köztük sok képregény és könyv adaptációval. Arról nincs hír, hogy miből hány epizódot kaphatunk, de adja magát, hogy 13-15 részes évadok érkezzenek majd.

Januárban folytatódik az All American, Black Lighting, The Flash, Riverdale, Nancy Drew, Legacies, Batwoman és a Charmed.

Midseasonben, azaz várhatóan tavassal tér vissza a Legends of Tomorrow, Dynasty, In The Dark, Roswell New Mexico és a Supergirl – utóbbi Melissa Benoist terhessége miatt.

Kapunk azért új sorozatokat is, januárban érkezik a Superman & Lois, amiben a híres párosnak már tinédzser korú gyerekeik vannak. Jared Padalecki főszereplésével pedig jön a Walker, a texasi kopó feldolgozása.

Tavasszal jön a Kung Fu film újragondolása női főszereplővel és a The Republic of Sarah, amiben egy amerikai kisváros függetlenedni akar az országtól, amikor értékes lelőhelyre lelnek a város területén. Utóbbi nagyon érdekesnek hangzik.

Egyedül a Katy Keene széria rajongói rághatják még a körmüket, ugyanis a Riverdale spin-off sorozatának a sorsáról még nem született döntés. Ami a The 100 utolsó, azaz hetedik évadát illeti, az 2020. május 20-án debütál, szerencsére az összes részt leforgatták már.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading