Home Film és Sorozat kritika 5 dolog, amit látni akarok a Legacies – A sötétség örököse második...

5 dolog, amit látni akarok a Legacies – A sötétség örököse második évadában

Jövőhéten érkezik a Legacies – A sötétség örököse második évada. Az elsőt nagyon szerettem, hozta a Vámpírnaplók régi minőségét. Ezt az 5 dolgot kifejezetten várom a második évadban.

1. Mi lesz veled Hope?

Az évadzáróban nagyon kemény helyzetbe került a lány, hiszen kitörölte önmagát az egyetemes emlékezetből, így baromi kíváncsi leszek arra, mihez kezd a lány mindezzel – és persze arra is, hogy ténylegesen milyen lehet egy Hope nélküli világ.

2. Ragyogjanak a mellékszereplők!

Bár nagyon szerettem Hope-ot, de kicsit úgy éreztem, hogy nagyon rá koncentrál a sorozat. Baromi kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz majd nélküle a Salvatore iskola, és mennyire merik felfedezni az írók a mellékszereplőket. Ugyanis elég erős gárda gyűlt össze, akikkel annyi mindent lehetne kezdeni – ha kapnánk elég játékidőt.

3. Mi lesz az ikrekkel?

Az ikrek átka elég kemény: egyiküknek el kell pusztítania a másikat, különben mindketten meghalnak, mostanra pedig ezzel már tisztában is vannak. Kíváncsi leszek ez hogyan alakítja majd a történetet, a kettejük kapcsolatát, és persze az is érdekel, hogy létezhet-e kiút.

4. Az új szereplők izginek tűnnek!

Nyáron folyamatosan derültek ki a hírek az új szereplőkről. Érkezik például a dögös Sebastian, aki 700 éve lett vámpír, akkor hibernálták (vagy mi erre a szakkifejezés), és napjainkban, egy megváltozott világban tér magához. Ez baromi izgi téma, akárcsak az új tanár, aki meg van győződve a természetfelettiek felsőbbrendűségéről. Az új seriff és a két gyerkőc is izgi karakternek tűnik, kíváncsian várom mit kezdenek velük.

5. Még több cameót kérnénk szépen!

A Legacies a Vámpírnaplók világában játszódik, én pedig imádnám, ha még több ismert karakter térne vissza. Caroline hiánya például már kezd egyre kínosabb lenni, nem ártana, ha legalább egy-két részre feltűnne, vagy a hangját hallanánk. De persze másokra is kíváncsi vagyok, annak pedig kifejezetten örülök, hogy Freya Mikaelson feltűnik majd a hatodik részben!