Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Olvasmánylistám: 2015 május – 9 könyv

Nahát, azt hittem a Könyvhét miatt májusban többet fogok olvasni… De nem panaszkodom, ezzel a kilenc könyvvel is tökéletesen elvoltam, és van egy olyan sejtésem, hogy júniusban még kevesebb kerül majd terítékre.

De nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, azt pedig boldogan elmondhatom, hogy több különleges, imádnivaló könyvet is lehetőségem nyílt elolvasni, A Hazudósok, a Nap nap után és a Papírvárosok pedig örök élmény marad. Sőt, az Itt voltam is.

02-sor

01. David Levithan – Nap nap után (május 01. – 02.)

nap-nap-utan

Ó, hogy én mennyire imádtam ezt a könyvet! Nem véletlen, hogy másfél nap alatt ki is olvastam. A kritikámban hosszan fejtegettem, miért estem szerelembe Levithan könyvével. Olvasástok el ti is!

02-sor

02. E. Lockhart – A hazudósok (május 03. – 06.)

a-hazudosok

Ó, egy másik különleges darab. De még mennyire különleges! Egyértelmű, hogy újra fogom olvasni ezt a könyvet pár év múlva, annyira egyedi. Kritikát erről is írtam ám.

02-sor

03. Aleska – De hová tűnt Emese? (május 07. – 11.)

de-hova-tunt-emese

Nem tagadom, szeretem a celebes botránykönyveket, Aleska történetére pedig különösen kíváncsi lettem. Nem éreztem olyan hű de nagy durranásnak, de azért egynek elment. És átadott jó pár gondolatot.

02-sor

04. Tracy Brogan – Őrült kis dolog (május 02. – 15.)

Sokáig nyűglődtem a könyvön, az eleje nem is ragadott magával. Rubin Pöttyös lesz, de sokkal inkább Arany Pöttyös kategória, talán ez volt a gond. Még az LMBT karakterektől sem dobtam egy hátast. Majd blogturnén írok róla.

02-sor

05. Jennifer L. Armentrout – Opposition (május 15. – 18.)

opposition

Véget ért a Luxen sorozat, az utolsó részről felemás véleményt alkottam, de azt mindenképpen el kell ismernem, hogy hiányozni fog a sorozat, nagyon megszerettem minden hibája ellenére.

02-sor

06. John Green – Papírvárosok (május 15. – 20.)

papirvarosok

Régóta el akartam már olvasni a könyvet, és egy tuti, megérte a várakozást. Különleges ez a mű, nagyon élveztem, és alig várom már a filmet. Kíváncsi leszek hogy elevenedik meg a vásznon a történet. Kritikát is írtam ám, klikk!

02-sor

07. Kalapos Éva – D.A.C. 4. (május 22. – 25.)

dac4

Az egyik kedvenc magyar könyvsorozatom a DAC, így brutál kíváncsi voltam már! A negyedik rész ugyan nem volt annyira ütős, mint a harmadik, de még így is jól szórakoztam az olvasás közben. Blogturnén véleményt is írok.

02-sor

08. Gayle Forman – Itt voltam (május 20. – 31.)

itt-voltam

A Ha maradnék és a Csak egy nap után naná, hogy kíváncsian vártam Gayle Forman legújabb kötetét. Természetesen itt sem csalódtam, átjött a Forman-hangulat, a könyvet nagyon megszerettem. Nemsokára kritikát is írok róla.

02-sor

09. Baranyai Ákos & Angyalossy Eszter – Wonderland (május 27. – június 03.)

wonderland

Érdekes élmény volt, remekül bemutatta, milyen lehet a zenei világ országunkban. Átadott sok érdekes gondolatot is, de nem nevezném kedvencnek a könyvvet. A blogturnén hosszan fejtegettem az élményeim. Klikk!