Home Könyvek listák Ismerd meg az új Richelle Mead könyv, A Ragyogó udvar főhőseit!

Ismerd meg az új Richelle Mead könyv, A Ragyogó udvar főhőseit!

Hamarosan itthon is megjelenik a Vámpírakadémia-szerző Richelle Mead legújabb regénye, A Ragyogó udvar. A történet három fiatal nő életét követi nyomon, akik különböző indokokkal jelentkeztek A Ragyogó udvarba, hogy gazdag férjet fogjanak. (A történet ennél azért sokkal részletesebb). Az amerikai kiadáshoz készült három rövidebb trailer a három hősnőről. Íme!

Adelaide a hősnő egy szökött grófnő, aki egy előre megszervezett házasság és a kötöttségekkel teli élet elől menekül A ragyogó udvarba, hogy Adoriában élhessen és esélye nyíljon rá, hogy ő válasszon férjet. De arra nem számít, hogy beleszeret valakibe.

Tamsin egy szegény család lánya, sok testvére van, eddig mosónőként dolgozott. A lány nagyon elszánt és ambíciózus, és minden álma, hogy jól teljesítsen a képzés alatt, sokat tanuljon és jól házasodjon Adoriában.

Mira egy titokzatos lány, akiről nem sokat tudni azon túl, hogy kedves, erős és állhatatos. A lány Simirinciából menekült, egy országból, ahol háború dúl. Az eltérő bőrszíne és akcentusa miatt sokat gúnyolják, de ő nem törik meg.

* Kíváncsi lettél a könyvre is? Ide kattintva már beszerezhető! *