Íme a Rubin Pöttyös After We Fall – Mindig van tovább elvetett borítótervei!

Nagy örömömre lehetőségem nyílt megtervezni a borítót Melanie Harlow új könyvéhez, ami pár napja jelent meg itthon. A könyvhöz összesen nyolc borítóterv készült, ebből a kiadó szavaztatott meg párat Facebookon. Szerencsére az nyert, amit a legjobban szerettem! Kezdetnek íme a végleges borító.

A könyvhöz ugye három garnitúra borítócsaládot terveztem, az első ötletem rögtön a győztes terv volt, de tudtam, kell pár választási lehetőség a kiadónak, így mindenképpen csináltam még több borítót, kapásból a cowboykalapos pasiból, mert ez a modell kétségkívül felkelti az ember figyelmét 🙂

Na ez volt az a garnitúra, ami bár passzolhat a kötethez a vidék és a farm miatt, illetve a srác kétségkívül dögös, de túlságosan fiatal lett volna a kötet főhőséhez, így örülök, hogy nem ebből választottak győztest az olvasók. Utólag nem is értem ezeket a terveket 🙂

Az utolsó esős borítógarnitúrát nagyon szerettem ám, ezek a képek is tűzforróak, szóval mindenképpen elteszem majd őket későbbre, mert simán benne van, hogy más könyvhöz jók lesznek majd 🙂 Pláne ha sorozatról van szó.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

[su_heading]MINDIG VAN TOVÁBB – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadónál Melanie Harlow romantikus regénye, amiben egy csinos városi PR tanácsadónő szeme megakad a morcos cowboyon. Amikor Margot megjelenik a Valentini fivérek farmján, Jack egyáltalán nem örül, hogy a testvérei az engedélye nélkül felfogadták, és ezt hamar a nő és a családja tudomására hozza. Persze lehet, hogy a morcos cowboyt a nő formás idomai, hosszú szőke haja és kitartó természete zavarják? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén három szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

Regényünk főszereplője Jack, akinek minden állomáson megtalálhatjátok egy ismertebb névrokonát. Persze bloggereink furfangosak, és elrejtették a

Jack

nevű színészeket ábrázoló képeket! Ha megtaláltátok a képet, akkor találjátok ki, hogy ki szerepel rajta, és írjátok be az adott színész TELJES nevét a Rafflecopter dobozba!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

4/8 – Sorok között
4/11 – Hagyjatok! Olvasok! (extra)
4/14 – Angelika blogja
4/17 – Sorok között (extra)
4/20 – Hagyjatok! Olvasok!
4/23 – Dreamworld (extra)
4/26 – Dreamworld
4/29 – Könyvvilág

[/restab][/restabs]