Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tatjána és Alexander: Íme az elvetett borítótervek A Bronzlovas folytatásához

Egy folytatáshoz sosem egyszerű borítót készíteni. Bár megvan a betűtípus, ez könnyíti a dolgokat, viszont alkalmazkodni kell egy megadott stílushoz. Ráadásul az első rész borítója álomszép, annyira karakteres, éppen emiatt nagyon nehéz volt megtalálni a megfelelő borítót a folytatáshoz.

Fontos! A tervek a Tatjána és Alexanderhez készültek, A Bronzlovas cím azért szerepel rajtuk, mert nem volt meg a betűtípus.

Első körben hat tervet készítettem, ezeket eddig nem is láthattátok. Akadnak köztük olyanok, amiket most is szeretek, de itt borítók terén nagyon alámentem a célcsoportnak, és több borító is inkább Young Adult, mintsem egy felnőtt romantikus, így ezek ezért estek ki első körben.

A második garnitúrám már egy fokkal jobb volt, úgy érzem. Viszont itt jött elő az, hogy az első részen egy karakteres nő képe volt, és hát, más Tatjána égett be az olvasók emlékezetébe. Szavazás azért volt a borítókról, a hóesées, sötét szőrmebundás hölgy nyert, de sokan jelezték, hogy nem igazán szeretik a borítókat, így nekifutottam harmadjára.

A sorozat nem napjainkban játszódik, így a képeket azért extrán nehéz volt válogatni, hóeséses nőkből lassan már el is fogytam, úgy éreztem. Viszont több olvasó írta, hogy inkább Alexander legyen a borítón, így belefogtam a pasikeresésbe. Szerencsére meg is lett a nagy ő, és ahogy látom, többen szeretitek is a végleges borítót. Éljen!

A kötet pedig már megjelent, a kiadó pedig molyon kommentelte is, hogy jön a harmadik rész is. A keresés a borítókra pedig folytatódik ^-^

 • Augusztusban elhozza nekünk a Könyvmolyképző Kiadó Paullina Simons A bronzlovas könyvének várva várt folytatását, amely ismét garantáltan megérinti az olvasói szíveket. Ha Ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy miképpen küzd meg Tatjána és Alexander a háború további borzalmaival, az elszakadás nehézségeivel, és hogy vajon sikerül-e újra egymásra találniuk, akkor tartsatok a turné tagjaival, és játsszatok a könyv egy példányáért.

 • Paullina Simons népszerű regényét már rengeteg nyelvre lefordították, mostani játékunkban ezeket idézzük fel kicsit. Minden állomáson megtaláljátok a Tatjána és Alexander könyv valamely külföldi borítójának egy részletét, és azt kell kitalálnotok, hogy milyen nyelvű könyvhöz tartozik az adott borító. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába tehát az adott nyelv megnevezését várjuk.
  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  a Rafflecopter giveaway

 • 08.04. Kelly és Lupi olvas
  08.07. Könyvvilág
  08.10. Sorok Között extra állomás
  08.13. Utószó extra állomás