Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Négy másodperc, és nincs tovább: Íme az elvetett borítótervek

A Sodrás után után egy újabb Tíz apró lélegzet kötethez tervezhettem borítót, hiszen karácsonyra megjelent a Négy másodperc, és nincs tovább.

Mit mondhatnék, kicsit izzasztó volt, mert az első kötetek borítói elég jellegzetesek voltak, ami automatikusan magasra tette a lécet. Történt viszont egy kis váltás a sorozaton belül is, itt már nem a két testvér a főszereplő, ráadásul életkorban is bő tíz évvel idősebb a hősnő, sztriptíztáncos is, így nem ment túl egyszerűen a keresgélés, hiszen hasonlítania is kellett a korábbi borítókra, meg nem is, legalábbis, én így éreztem. Végül ezt a hét tervet adtam le a kiadónak.

Ezen a ponton nem született még egyértelmű győztes, így kapott egy borítószavazást a legtöbb terv, illetve még egy, amit a kiadó munkatársa, Zsibrita László készített. Ha figyelmesen nézitek a hátterét, láthatjátok, hogy ez a végső borítón is visszaköszön, ugyanis „a kedvenc szőke lányom” (ha fogalmazhatok így) kapta meg ezt a klassz hátteret, kicsit átalakítva persze, és végül ez a közös terv kapta a legtöbb kedvelést, így ez kerülhetett rá a regényre. Imádom azt, amikor több ember együtt dolgozik kreatívan, szerencsére úgy érzem, hogy a végeredmény miatt pláne megérte.  Remélem nektek is tetszeni fog.

 • A Könyvmolyképző Kiadó karácsony előtt jelentette meg K.A. Tucker legújabb romantikus regényét Four Seconds to Lose – Négy másodperc és nincs tovább címmel, mely a Tíz apró lélegzet sorozat harmadik része. A turné során megismerheted Cain és Charlie történetét, és ha velünk játszol, meg is nyerheted a regény egy példányát.

 • Egyre több olvasó zárta a szívébe a romantikus történeteiről ismert K.A. Tuckert. A mostani játékunk során az író könyveiből találsz idézeteket. A feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely K.A. Tucker regényből származik az idézet.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „Sosem lennék képes gyűlölni téged. Add oda nekem a szívedet, Kacey. Én pedig mindent elfogadok, ami vele együtt jön.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 01.03. – Kelly & Lupi olvas
  01.05. – Sorok Között extra állomás
  01.07. – Könyvvilág