Home Hírek Szex, nem szerelem – Újabb Vi Keeland könyv érkezik magyarul!

Szex, nem szerelem – Újabb Vi Keeland könyv érkezik magyarul!

Nemrég derült ki a jó hír, hogy egy újabb Vi Keeland könyvre is lecsapott az Álomgyár Kiadó! A Beosztott már megjelent, az Órákon át kívánlak ősszel érkezik.

Az írónő Sex, not Love kötete Amerikában is csak idén jelent meg, tehát nagyon friss könyvről van szó. Azt még nem tudni pontosan mikor jön magyarul, de az biztos, hogy érkezni fog.

És miről is szól a könyv? PVeronika az értékelésében gyönyörűen megfogalmazta, alább elolvashatjátok ti is. Veronika teljes ajánlóját ide kattintva, a szuper blogját pedig itt nézhetitek meg.

A történet főszereplője a 28 éves elvált Natalie (Nat) New York-ból, aki terapeutaként dolgozik, és aki egyedül neveli az ex-férje 15 éves lányát. A legjobb barátnője esküvőjén ismerkedik meg Hunter Delucia-val, a kissé nagyképű, sármos építésszel Kaliforniából, akitől mindenki óva inti őt. Bár a lány mindent megtesz, hogy távol tartsa magát a férfitól, Nat és Hunter végül egy átmulatott éjszaka után reggel mégis egy ágyban találják magukat, azonban útjaik ezen a ponton elválnak egymástól.

Egy évvel később, amikor egy munka miatt Hunter-nek két hónapot New York-ban kell töltenie, még mindig nem tudja kiverni a fejéből Natalie-t, és fáradhatatlan ostrom alá veszi a lányt. Nat válása után nem vágyik kapcsolatra, és Hunter sem akarja elkötelezni magát, így megegyeznek egy szerelem mentes testi kapcsolatban. Azonban olykor a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogy előre eltervezzük őket…