Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két anyukája van az új High School Musical tv-sorozat főhősének!

Már 14 éve, hogy az első High School Musical film bemutatkozott Amerikában, és sztárrá tette Zac Efront. Most pedig érkezik a Disney streaming szolgáltatójára a HSM tv-sorozat. Én pedig nagyon várom!

Azt már eddig is tudtuk, hogy a főszereplő a Zombies filmben feltűnt Joshua Bassett lesz, most pedig a többi újoncról is lehullt a lepel: Olivia Rodrigo (Bizaardvark), Kate Reinders (Broadway’s Beautiful: The Carole King Musical), Sofia Wylie (Andi Mack), Matt Cornett (Bella and the Bulldogs), Dara Renee’ (Freaky Friday), Julia Lester (Mom), Frankie Rodriguez (Modern Family), Larry Saperstein (Fan Girl), és Mark St. Cyr (Doomsday).

A castingból Sofia Wylie sztorija a legaranyosabb, a lány ugyanis nyilatkozott az EW-nek, amiben elmondta, hogy őrült nagy rajongója volt az eredeti filmeknek – és még mindig az, továbbá úgy nőtt fel, hogy a Disney Channel sorozatai adtak neki erőt, hogy beteljesítse az álmait. És most végre révbe ért!

Apropó, révbe érés. A Disney újkeletű nyitottságát jól jelzi azt is, hogy a női főszereplőnek, Nininek két anyukája van, és ők a sorozatban is megjelennek majd. Szerintem ez mindenképpen előremutató dolog.

A történet amúgy annyi, hogy a suli sztárja, Ricky úgy akarja visszanyerni az ex-barátnőjét, Ninit, hogy jelentkezik a sulis musicalbe.

A sorozat első évadából 10 rész biztosan elkészül, és felhangzanak benne az első három film dalai mellett új dalok is. Premier időpont még nincs, és arról sem tudni, hogy visszatérnek-e a régi arcok.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading